Lång löparrunda

Stack ut på min morgonrunda klockan sex imorse. Det är verkligen något magiskt med att springa så här tidigt, även om jag personligen inte väljer det om jag inte måste. Jag springer bäst kring nio på morgonen, men nu är det för varmt så dags. Men att vara ensam på vägarna, springa där i stillheten och när världen vaknar. Ja, det är ett ganska oslagbart sätt att starta dagen på. För det mesta springer jag utan pulsmätare eller löparapp, att få exakta siffror på fart, längd eller brända kalorier är ingen prioritet för mig just nu. Jag springer för att det får mig att må bra. Jag använder hjärtats slag och känslan i benen som mätverktyg. Men det där kommer och går, jag har haft perioder då polarklockan, Adidas MiCoach och olika apps fått hänga med. Och igår klickade jag upp min gamla favorit-app Runtastic Pro lite på kul. Men imorse då jag skulle springa funkade inte GPS:en så jag fick inte veta längd eller hastighet. Däremot talade den om för mig att jag just bränt av en liten nätt löparrunda på 307 timmar, 51 minuter och 51 sekunder.

Inte undra på att jag känner mig lite trött i benen!

2 comments

  1. Samma här! sprang imorse kl 7 och enligt runtastic hade jag tidvis varit uppe i 60 km/Tim. Sprang ca em mil men enl runtastic mer än 2 mil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s