En något försenad bonde

Ja, jag vet. Vi är sena med vårt grönsaksland och örtträdgård i år. Enligt den amerikanska bondepraktikan ska allt vara i jorden lagom till Mors Dag. Alltså för typ två veckor sedan. Men bättre sent än alldrig, visst? Igår åkte jag och köpte sex säckar med ekologiska jord och tre körsbärstomatplantor, tre gurkplantor, tre squachplantor (två gula och en svart hybrid), två basilika, två timjan och en rosmarin. Och idag efter mitt Power Vinyasa-pass och efterföljande intervallöpning ska jag och maken sätta igång. Här är bilder från förra årets trädgård, tagna någon gång i juli skulle jag tro. För att ni ska få perspektiv på hur höga våra tomatplantor blir la jag med en bild på trädgården och Mr Make. Han är nära två meter lång. Så blir det när man bor i ett land med fuktigt och varmt växthusklimat.

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s