Yoga- och städlördag

Så var det helg igen och det betyder såklart en massa yogaklasser för mig. Vi får se hur mycket folk det kommer idag och imorgon för det är Memorial Day Weekend här i USA och de allra flesta är lediga på måndag. Så många har rest bort och resten har fullt upp med att planera och förbereda sitt Memorial Day Party.

Sen ska jag sticka ut på löparrunda följt av ett tungt kettlebellpass. Det är armar, axlar och rygg som ska få stryk. Med nya tatueringen vill man ju få så snygga armar som möjligt. Hehe. Och eftersom det är lite halvdassigt väder ute (men ack så varmt) tänkte jag roa mig med att ta fram alla sommarkläder, donera det som känns off och tvätta det jag fortfarande tycker är snyggt. Och sen ska jag städa och organisera i min garderob och lyssna på Spanarna och Jillian. Jag älskar att lyssna på radio och organisera min garderob. Hänga allt i färgskala med milimeterpresition. Städfreaket i mig slår frivolter. Jag har ju till och med kategorin “städa” här på bloggen, det säger väl allt  … =)

Ha en underbar lördag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s