Smak av sommar

Idag hittade jag ekologiska jordgubbar i affären från Nature Ripe Farm, ett företag som enbart köper från familjeägda ekobönder. Smakar helt underbart, som en explosion av sommar i munnen. Och eftersom att det är fredag fick man dippa dem i lite Justin´s all-natural Almond Chocolate Butter. Yum!!!

2 comments

  1. Men är du dum i huvudet eller?! Fattar du inte att ekologiska jordgubbar som fraktas över halva jordklotet inte alls är särskilt miljömedvetna. Du får väl vänta med att äta jordgubbar tills det är säsong, i juli-augusti! Trodde en sån som du borde veta bättre.

    1. Nej, jag är inte dum i huvudet. Jag bor i USA så jordgubbarna har inte alls fraktats över halva jordklotet. I Californa är klimatet liiite annorlunda än i Sverige så säsongen börjar inte i juli. Jag tycker du bör göra bättre research innan du vräker ur dig dumheter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s