Yogafilm

Idag ska jag åka till Shoreline Yoga extra tidigt och ta med mig min videokamera och stativ. Hade nämligen tänkt att filma några yogasekvenser och lägga upp här på bloggen. Anledningen att jag inte filmar i min egen studio Inner Strength Yoga är att jag inte har tillräckligt med naturligt ljus. Det är ett perfekt rum att yoga i, men att filma not so much. Jag har researchat men det verkar tyvärr som att maxtid på You Tube är tio minuter. Så antingen blir det filmsnuttar eller så ska jag försöka dela upp passet så det sammanlagt blir en hel yogaklass på kanske 30-45 minuter. Men det känns ändå inte optimalt.

Så … har någon av er koll på om det finns någon annan plattform där man kan lägga upp längre filmer? På Podomatic kan man ju lägga upp långa ljudfiler. Men finns det någon motsvarighet till videos? Hur är det Vimeo? Här kan man ju lägga upp 500MB (5 gig om man har pluskonto) per vecka. Någon av er testat? Av någon anledning har jag fått för mig att Sara sitter inne med alla svaren … =)

6 comments

  1. Åh jag vet! Du kan ladda upp filmer som är längre än 15 minuter (10 minuter är en gammal gräns) på Youtube. Du behöver bara verifiera kontot med ditt mobilnummer som då skickar en verifieringskod till dig. Klart! :-)

    1. Men även 15 minuter är ju för kort för en yogafilm … Jag har hittat nått mycket bättre! På Vimeo kan man ladda upp hur långa filmer man vill, max 500mb per vecka för gratiskontot och 5gig om man är pluskund. Asbra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s