30 Day Challange – Dag 18

Visualisering
Detta är något som kan tyckas flummigt, men att visualisera är inte konstigare än att man målar upp bilder i siutt huvud och på så sätt enklare kan se sina mål. Idrottare har används sig av visualisering i åratal. Men det handlar verkligen inte att bara sitta där och önska och hoppas att saker ska hända (typ som “framgång via mind power” som de snackar om i boken The Secret) utan man måste såklart jobba aktivt på det också. Alltså du kan inte hoppas på att vinna storvinsten om du aldrig köper en lott. Det gäller att ta reda på vad ens mål, drömmar och passion är och sedan börja ta små steg i den riktningen. Så sätt dig ner, slut ögonen och försök att skala bort allt tankebrus för att komma till din egen core, det du innerst inne verkligen vill uppnå. Det ska vara best case senario och låt ingenting hindra dina tankar att flöda fritt, sätt inga begränsningar.

Meditationsövning: Det du kommer fram till under din visualisering är det som du ska fokusera på under dagens meditation. För varje djupt andetag målar du upp en bild för ditt inre och tänker positiva tankar, detta kan du fixa, detta kan du uppnå, det kommer att bli sanning.

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s