Thanksgiving & ThanksLiving Yoga

Idag  firar vi Thaksgiving här i USA. Vi ska hem till svärpäronen och träffa hela tjocka släkten, äta, umgås och ha det bra. Jag tar med mig min senapsgrillierade kålrot att äta istället för kalkon (går superbra att äta till jul också istället för skinka) och jag gör även min egen vegan och organic stuffing och a-corn squash i ugn (svärmor gör med smöt och brunt socker, jag gör min med Earth Balance vegan spread och maple sugar). Resten av bordet är faktiskt fullt av grönsaker, sweet potatoe mash och annat smarrigt som jag kan äta. Men innan dess ska jag ner och hålla min ThanksLiving Yoga-klass. Antingen kommer det en-två personer eller så blir rummet knökfullt. Svårt att sia om hur många som kommer en dag som denna, men i regel är amerikanare ett hurtigt folk på thanksgivingmorgonen, det anordnas många löparlopp (Turkey Trot) och gymmet brukar vara fulla till bristningsgränsen. Alla är ju lediga och vill bränna några kalorier.

Själv pimpade jag studion igår med lite ljusslingor. En bakom mina tibetanska flaggor och en bakom “altarplankan” längst fram. Tycker det blev rätt fint. Och det blir supermysigt under Savasana när jag släcker ner i salen.

Happy Thanksgiving!

8 comments

  1. Låter jättemysigt, hoppas det kommer många yogare å ha en very tacknämlig Thanks giving You and your husband:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s