Hmmm …

Jag känner mig lite snörvlig. Och har lite tryckande värk i huvudet. Hoppas verkligen INTE att det är någon rackarns somarförkylning på g. Ska ta det lungt nu på förmiddagen och verkligen känna efter. Släpper det (kan ju vara lite vanlig hederlig huvudvärk och reaktion på pollen) sticker jag ut på en löparrunda i Hammonasset senare i eftermiddag. Och så måste jag ju ta mig älsklingen på en runda. Solen skiner och jag med den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s