Tävling: Träna med gummiband

Har du ett gummiband som ligger hemma och skräpar men du vet inte riktigt vad du ska göra med det? Då är detta boken för dig. Träna med gummiband är skriven av Jonas Lissjanis, PT-ansvarig på SATS och Gustav Ström, legitimerad naprapat. Här får du träningstips, 100 roliga och framför allt annorlunda övningar med gummiband för vanliga tränande, gravida och seniorer. Så otroligt smidigt om man vill få till ett bra pass hemma eller befinner sig på resande fot. Jag lottar ut tre böcker värde cirka 280 kronor styck. Skicka in ditt namn och adress till tavlingen@swedishstrength.com senast nu på fredag den 15 januari för ha chansen att vinna. Lycka till!

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s